Lakrids

Jeg er en sucker for god lakrids.
Jeg husker endnu da jeg var en nyslået teenager på sprogrejse i England, hvordan lakrids var nærmest umuligt at opdrive. En masse ulækkert Marmite-spread og pickles - no problem. 
Lakrids derimod? Forget it.

Piratos, Salmiaki og Skipper Mix er danske særheder på linje med hollændernes marinerede sild med løg i pølsebrød eller tyskernes sure kål på dåse. Ikke at de sidste to ting ikke smager... øh, godt, men... jeg vil altså hellere have lakrids... Det samme tænker de to andre nationaliteter sikkert om deres særheder. 

Johan Bülow har taget lakridsen ind i det nye årtusinde. Tak for det, Johan. Vi er mange, der har nydt din nyfortolkning - og sjove produkter som lakrids-øl, chililakrids og senest chokoladecoatede lakrids med passionsfrugt. Det er god lakridssstil. Du har fået mig til at sande, at lakrids BÅDE er et krydderi OG jävla god slik. Lakrids kan det der med at forene alle smagsindtryk og samle dem til én stor symfoni i din mund. Vanille og lakrids er lidt som Wallace & Grommit - de bringer det bedste frem i hinanden. Lakrids og citron er som Harry og Sally fra filmen af samme navn - de to komplimenterer hinanden på smukkeste vis.

Derfor har jeg dedikeret en hel side på min blog KUN til lakrids. 
Fordi du bliver glad af lakrids - og ligeså gør dine smagsløg. 

Klik på de små bøger nedenfor og bliv inspireret...Lakridsdag hos Johan Bülow den 12. august 2011 - jeg var med som madblogger og serverede iskolde fristelser for både detailhandlere og Facebook-fans.Find inspiration og opskrifter lige her - inklusive min awesome ferskensmoothie, lakridsmarengs og vandmelonsalaten jeg serverede til arrangementet den 12. august 2011. ENJOY!!