Identitetskrise...


Ja, det er altså med vilje, at jeg har sat sådan et billede ind af et glas mælk.
For jeg er lidt i en ... krise. Identitetskrise, skal vi sige det sådan?

Denne blog blev til, fordi jeg ønskede at tilbyde andre mælkeallergikere et alternativ til de sædvanlige opskrifter på nettet. Men som tiden gik de sidste måneder, i takt med at jeg fandt mig selv, og i dén proces næsten ikke kunne kende mig selv bagefter... så skete der noget.

For jeg oplevede noget meget mærkeligt... Og det var, at hypnose kan hjælpe på MANGE ting. På alt fra triste traumer til indre perfektionistaer. Men tilsyneladende også på mad-allergier, hvis disse allergier skyldes ting, der ligger latente i maven (læs: psyken). 

Så I kan nok se... Hottie Von Dottie har et problem. Hun er ikke længere "rigtig" mælkeallergiker. Jeg har med vilje ventet med at åbne op for min "lille hemmelighed" indtil jeg var sikker på døgnflueeffekten var væk. Nu har jeg i ca. 4 måneder kunnet putte mere og mere mælk i gabet og effekten holder.

I alt har jeg fået 5-6 omgange hypnose og dette har haft en effektivitetsprocent, der overstiger et exorbitant antal besøg hos en hjernevrider (og til en væsentligt lavere pris!). Nuvel. Psykologi er rigtig fint, da du lærer dig selv at kende - men det fjerner desværre ikke (alle) problemerne. De mest genstridige mønstre bliver desværre stadig siddende. Det måtte jeg sande sidste år. Men hypnosen var en genvej til at fjerne de allerværste, allergrummeste mønstre og verdensopfattelser, som havde bidt sig fast allerede i den tidlige barndom.

Hypnose er for mange (der ikke har prøvet det) en mærkelig omgang "hokus-pokus"-ting. Og det lyder da også fuldstændig sygt, at rygere kan blive røgfri på 3-4 timer, eller man kan vende fortiden om og smile ad den i stedet for at den genererer tårer på blot et par timer... Det er sort snak for de fleste, at det kan lade sig gøre. Mange siger "Jamen, jeg tror ikke på hypnose"... Men det behøver man ikke, for hypnose kræver hverken buddha-figurer, røgelse eller hvad fanden der ellers findes på selvhjælps- og frelstheds-markedet for alternativ behandling. Man kan sågar gøre det på sig selv. 

Hypnose er faktisk blot et fancy ord for en dyb, behagelig og "tranceagtig" tilstand, meget på linje med den følelse man får, lige før man falder i søvn. Man er ikke helt vågen og ikke helt sovende. Denne tilstand kan man bruge til at snakke med sin underbevidsthed. Det er også i denne tilstand man nogen gange kan snakke med folk, der drømmer (som snakker i søvne). Hypnose kræver dog en vis mængde tillid til behandleren, og at denne person ved, hvad han eller hun laver. Det er ikke alle forundt at kunne give.

Men kan du give slip... så er der adgang til større resultater end du kunne drømme om, på en tidshorisont, der forekommer fuldstændig latterlig kort. Mulighederne er uendelige med hypnose - hvis man tør se sig selv i øjnene! 

Og nu har jeg altså ikke rigtigt noget mælkeallergi mere. Så nu er jeg nødt til at finde et nyt formål til denne blog. Men bare rolig - der vil stadig komme mad og madbilleder, når jeg støder på dem. Og hvad  jeg ellers kan finde af oplevelser med mælk, som pludselig ikke er farligt mere!

...Måske Hottie Von Dotties rejse ud på Mælkevejen???!

Kommentarer

 1. Ja det er utroligt, hvad hypnoseterapi kan gøre. Det er kun ens fantasi, der sætter grænser for en selv. EM

  SvarSlet
 2. Det er alligevel vildt! Tillykke med det - det må altså være voldsomt rart at slippe af med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret vildt ja - og tak!
   Det er faktisk ret utroligt, hvad det dersens hypno-ting kan gøre.

   Jeg spiser selvfølgelig ikke rå mælk og den slags (endnu?!), men ost nu og da - og rigtig smør, ja det spiser jeg faktisk hver dag nu! :-D

   Slet
 3. Hvor er det fedt for dig. Du må føle dig som født på ny og ind i en verden du slet ikke kender, selv om du selvfølgelig kender den fra andre...
  Måske jeg alligevel skulle lade mig undergå en hypnose, jeg kunne spare mange penge på lede lugtende usunde cigaretter og nok også spare mit helbred for en del.
  Sidste år fik jeg den idé at jeg skulle holde mig alkoholfri i et år og hold da op en forskel for min kondi og ikke mindst for vægten, hvad kunne en røgfri tilstand mon så ikke gøre...!
  Tillykke med dit nye liv, hvor må du føle dig glad :o)
  Venligst Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vibeke. Ja det må man sige. Det ER lidt mærkeligt... Nogen gange må jeg sgu lige knibe mig selv i armen, for jeg har stadig svært ved at tro på jeg virkelig godt kan spise det. Det er sådan helt mærkeligt...

   Jeg tror helt sikkert hypnosen ville være en billig måde at komme af med rygetrangen på, for den er jo opstået pga. ET eller andet, vi har jo ikke lyst til cigaretter som børn ;-)

   Og før vi bliver helt navlepillende, så vil jeg bare ønske dig held og lykke med projektet, jeg tror sagtens du kunne lykkes med det! Det kræver ikke rigtigt noget, bare et par timer i en stol og afslappet tilstand.

   Slet
 4. Jeg vil helt sikkert gerne vide det når du spiser din første creme brulle :D

  Hvor er det vildt - jeg havde engang en god ven der gjorde sig i hypnose, men jeg turde ikke. At have nogen til at se på hvad der lå gemt helt der inde i underbevidstheden, det var jeg sørme ikke tryg ved.

  Hvor er du sej!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Livsmod.
   Bare rolig, det skal både på YouTube og bloggen og jeg ved ikke hvad... ;-)
   Ej, o-okaay måske lidt overkill...

   Hypnose er fucking awesome ja, men det kræver nok en del nosser at se sin smerte og dårlige mønstre i øjnene. Det er ret angstprovokerende for de fleste (også mig sagde hunden), men der er desværre ikke nogen vej udenom, hvis man vil blive et "helt" menneske ;-)

   Slet
  2. ...Men så forresten, en sidebemærknign der er værd at få med: Når slutresultatet er indre ro og minus allergi, så tror jeg nu alligevel det var det værd, selvom det tog noget tid ;-)

   Slet
 5. Indre ro, tror ikke jeg kan finde nogen pris der er for høj. Men det er nu ikke fordi jeg ikke turde se ind i det der ligger og lå inderst inde - men at en anden fremmed skulle se hvad der lå, uden jeg kunne censurere, det havde jeg det svært ved.

  I dag, ser det anderledes ud og det som jeg dengang ikke synes nogen skulle se - det betyder ikke så meget mere..

  SvarSlet

Tilføj en kommentar