New me on the blog!

Nogen har måske bemærket, at jeg har fået ændret profilfotoet på min blog...

I forbindelse med artiklen i Berlingske tog fotografen et par fede billeder - det ene kan man se i artiklen og på Berlingskes egen hjemmeside - det andet fik jeg tilladelse til at bruge af fotografen, der tog nogle flotte billeder. Jeg mener. Manden er seriøst dygtig. Og hedder Dennis Lehman. Skulle i støde på ham (han går bl.a. med hue om sommeren) - så take notice.

Foto: Dennis Lehman

Dette foto blev til ved at hælde mælk ud over et helt bord ude i gården og herefter lægge hovedet ned i det. A-hvaffor-noget, tænker du nok, men da jeg nu er sådan en lidenskabelig blogger, er der få ting jeg ikke vil gøre for min kunst - så ned i mælken med fjæset og glo ind i en linse, mens det sagde klik-klik-klik-klik...

Og ja - jeg fik altså lidt mælk i pandehåret... No pain, no gain! Og jeg synes da det er blevet et ganske hæderligt billede, der kom ud af det...

Kommentarer

 1. Fedt billede :)

  Ond fotograf der tænker: "Ned i mælken med mælkeallergikeren!!! MUHAHA!!"

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det var også sjovt at lave ;-) Det er heller ikke hver dag man får lov til at hælde en hel liter mælk ud over et bord og lægge hovedet ned i det :P

   Slet
 2. Man skal jo ikke græde over spildt mælk...
  ...særligt ikke hvis den var fra Ørle foods. ;-p

  Og da slet ikke med det smukke resultat!

  Blot synd at man ikke lige ser at det er mælk hvis man ikke lige ved det, eller ser ganske nøje efter ved kinden. En mælkekarton eller et (væltet?) mælkeglas et sted i billedet havde nok gjort underværker.

  /Eske

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det var jo også det - hvis det nu var Thise vi havde brugt, så havde du jo nok fældet en tåre eller to ;-)

   Nej, man ser ikke mælken, men det er nu heller ikke meningen man skal se det - hovedscoopet var overfladen og lyseffekten :-)

   Slet
 3. Sjov idé - jeg bemærkede ikke, at det var mælk, da jeg så billedet første gang, men jeg undrede mig da lidt over, hvorfor du var 'væltet' - nu giver det mere mening :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg syntes ihvertfald det var ganske krea fundet på ;-)

   Slet
 4. I <3 it! Opdagede først nu at det var mælk :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, tak :-D

   Ja, det er mælk, og bortset fra at jeg ikke drikker eller spiser det, kan det sagtens bruges kreativt på mange måder alligevel :-D

   Slet

Tilføj en kommentar