Weekend på landet

Jeg er lige blevet inviteret på landet af svigermekanikken. 
Rørvig og 15-2o grader med overskyet vejr rimer ikke ligefrem på sommer, men det at komme væk er ikke noget man skal kimse af.

Det bliver skønt at komme op og knipse på alle de smukke motiver og nyde familiens selskab.
Derfor går jeg ud fra, at der vil komme anledning til en lille fotoreportage snarest - men indtil videre må I have adjø, for jeg skal op og trække sund luft ned i lungerne og se på noget himmel. Ja, der skulle sågar være en tennisbane og swimmingpool (som jeg IKKE skal prøve...)

So long bloggers!

;-)

Kommentarer

  1. Ohh en weekend på landet, det drømmer jeg om! Tror godt jeg en dag kunne blive voksen nok til at have et sommerhus!! God tur!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er bestemt også skønt. Ska lige have ordnet billederne, det kan meget anbefales at tage væk en forlænget weekend. Og sommerhusene er trods alt ved blive tilnærmelige i pris efterhånden også... ;-)

      Slet

Tilføj en kommentar