AND THE WINNER IS....!

Som lovet varede køkkentøjs-konkurrencen til kl. 24:00 igår.
5 dage tænkte jeg var et ganske rimeligt stykke tid at give de ivrige læsere af bloggen til at komme med kommentarer og deltage ;-)

Jeg skulle finde to vindere, så jeg vendte mig mod random.org, der er leveringdygtig i 100% ægte randomness. Resultatet blev kommentar/læser nr. 5 og 7:
Kommentarernes/deltagernes nummerrækkefølge er talt fra oven og ned:Hvis de damer vil være så rare at sende mig en e-mail med jeres adresseoplysninger, vil jeg i næste uge shippe nogen pakker afsted til jer.
Det skal også siges, at jeg ville ELSKE at kunne sende jer alle sammen et par flotte lapper - synes I alle fortjener at vinde - men sådan er konkurrence-konceptet jo... suk. Vil jeg give alle muligheden for at få fingre i sådan et par lapper, skal jeg lave en internet-shop. Men da mors symaskine bor langt væk og jeg ikke selv er god til at være kæmpe-krea på syfronten, så må jeg desværre nøjes med at lave nogle lidt mere random give-aways... Anyhow, ihvertfald et stort tillykke til d'damer :-)

Men! Bliv hængende, for...
Jeg har skumle planer om at lave en Facebook-konkurrence blandt sidens fans i snareste fremtid, så hæng på - og måske vinder du! Godt nok ikke et par grydelapper... men noget mindst lige så fedt og det er sponseret af en ekstern goodie-store....

Idag har den bedre halvdel og jeg holdt vores egen påskefrokost - der var nogle helt nye indslag i, som jeg håber at kunne fortælle om imorgen-ish :-)


Pin It

Kommentarer

 1. og jeg vinder ellers ALDRIG noget !! YAY :D og tak naturligvis!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, tillykke med det så!
   Du må lige sende mig en e-mail til homemade(at)hotmail.dk ikk'? ;-)

   Slet
 2. Tillykke til vinderne.
  Og så må jeg godt nok sige ØV.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sverigstossen.
   Ja, det er virkelig også det jeg synes - ville ønske jeg havde et par til jer alle sammen.

   Slet
 3. Eeeeej hvor fedt!! Tænk at man kan være så heldig to gange :-)
  Jeg sender dig lige en mail i morgen - får snart gæster. Rigtig god aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja, det er jo random.org - og jeg synes at det skulle være 100% tilfældigt, så derfor kan man opleve sådan noget ;-)
   (Men syns nu alligevel det er lidt synd for alle de andre - hvorfor skal det også tage så lang tid at lave de der lapper - ønsker altid jeg kunne lave noget til jer alle, men det har jeg hverken kræfter eller midler til).

   Slet

Tilføj en kommentar