Hjemmelavet rejesalat med agurk og koriander

Idag var kæresten og jeg på besøg hos svigermekanikken - eller, det vil sige - min svigermor, kærestens mor. Dette er altid en ganske fornøjelig begivenhed, thi jeg er udstyret med en helt fantastisk svigermor. Det er ikke løgn - og nej, jeg deler ikke, men hun er simpelthen et fantastisk væsen. Da jeg samtidig lider af en lidt impulsiv natur kan jeg til tider finde på mange kreative ting at lave i weekenden - som fx turen til Bilka, hvor den lille perle af en italiensk biks pludselig befandt sig.

Idag tog vi frokost med sydpå og da vi havde lidt rejer til overs i et bæger, fandt jeg på denne lækre og friske rejesalat, som virkelig bebuder at foråret er på vej!


Den var virkelig lækker. I en bøtte blandede jeg:


 • En passende mængde surmælksprodukt - her ca. 1 dl.
 • En god klat mayo - og jeg mener en god klat. Ikke noget med at spare her!
 • Salt/peber efter smag
 • En knivspids paprika
 • Ca. 150g rejer - eller noget derhenad...
 • 8 cm. agurk i små stykker
 • 1 stang bladselleri for "crunch"  - kan udelades
 • En sjat klippet dild - afhænger af din hang til dild
 • En sjat klippet frisk koriander - kan udelades

Hvor meget grønt-fyld du vil have i, kommer helt an på dig selv - jeg kan godt lide crunch så hos mig sparede jeg ikke på sagerne. Og er du tosset med koriander, så tilsæt det i rå mængder - det bliver godt!!!

Der var ikke et øje tørt, da jeg puttede den på et stykke franskbrød - oh no... Kleenex anyone?Pin It

Kommentarer

 1. Det ser lækkert ud, kan kun være ekstra godt når man er vild med både dild og koriander, og alle former for salater med dressing :-)

  Vh Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Lykke, så MÅ du bare prøve - den smager skønt og frisk :-D

   Slet

Tilføj en kommentar