Feed for da Fåne!

Jeg har fået sat en lille, handy QR-kode på bloggen her, så du kan følge med - også på telefonen!
Er det sk...smart, eller hvad?!

QR-koder kender mange vel sagtens - især dem med smartfånes - men, de kan bruges til rigtig meget. Hvis du med din fon scanner den lille Tamagutchi-agtige kode til højre i bloggens sidepanel, så skulle du kunne aktivere et mobilt feed, der tager hensyn til et mindre skærmformat og ikke helt så meget computerkraft som på en standard digital skrivemaskine ;-)

Det vil sige, at det (forhåbentlig) ikke er nødvendigt at bruge din telefons browser on the go - men istedet få det direkte til din mobilos's sociale feed. Eller noget.
Jeg er desværre ikke begunstiget med en iFåne (endnu) - eller anden type smartfåne. Derfor skal jeg have nogen til at teste, om lortet virker.

Men - opsparingen til en smartass-fon ER igang, for nu kan jeg snart ikke holde min uduelige, elendige skidespræller af en Nokia E72 ud mere. En mere skodagtig telefon skal man altså lede længe efter - eller også er det bare fordi jeg har tabt den for mange gange. Who knows, hvad Den Store Telefonhævner tænker???

Indtil da - så er det da bare om at prøve sig frem. Lad mig vide, hvis der er problemer med at scanne skidtet!

Hilsen Hottie Von Dottie - aka - Scriptokanikeren.Kommentarer

  1. Hej Malou. Det kan jeg godt forstå - det er ski da smart, ikk?! Og det er slet ikke spor svært! Nu skal du høre, hvad du gør: Gå ind på http://feed2mobile.kaywa.com/ og opretter sig som bruger. Så skal du bruge den adresse, din blogs RSS-feed har. Den får du ved at klikke på den der fine orange signal-tingest på din blog og kopierer url'en i dette vindue. Url'en kopierer du ind på kaywa.com, når du har oprettet en profil - (kig efter "feed2mobile"-link oppe i toppen af siden, når du logger ind, eller brug kaywa-ikonet til at komme til startsiden og du kan vælge Feed2mobile-siden) - og vupti, så er du igang, for du får et javascript, som du skal indsætte i en ny "html/java" gadgetboks på Bloggers DESIGN-side.
    Og 1-2-3 - så er der 2D-kode for alle pengene!

    ...og tak for reply'en i øvrigt - det er godt at vide at det virker! :-)

    SvarSlet
  2. Det virker rigtig fint - der kommer en liste over dine seneste indlæg. Åh, sådan en kode vil jeg også gerne ha'. Er det svært at installere?

    SvarSlet

Tilføj en kommentar