Mad-tømmermænd #2

Ok, so.
Jeg har faktisk bedrevet en dygtig investering.
Eller - kan mad være en investering?
Det ved jeg ikke - men jeg ved, at jeg er nødt til at elske Netto. Også selvom jeg ikke synes deres gulv er ret rent. (Og jeg har selv arbejdet i biksen - så jeg VED, at der ikke er ret rent nogen steder... undtagen i køledisken).

Skræmmende.

Men idag var jeg nødt til at købe ind til en hel uge på mit tømmermændsbudget med stram økonomisk krise-hat på. Ikke nogen svinkeærner, ingen sjove dimser eller slik eller nowet. Totalt LEAN-shopping, siger jeg bare. Helt i tråd med Hr. Løkkes spareplaner på alle leder og kanter. Danmarks største politiske parti ville være stolt af mig. Væk med alt det sjove - kun ren business og barberede grøntsager. Cut to the chase, siger jeg bare. Den vildeste extravaganca var de økologiske æg. Endnu en budget-prioritering. Check.
Men... jeg tror de fleste vil være enig med mig i, at vi skylder dyrevelfærden det.
Gud er i de små ting, remember...

Så her er madplanen for denne uge:


  • Fisk på grøntsager og nye kartofler
  • Kødsovs med kød fra Hr. Ford
  • Taco's med rest af kødsovs, guacamole og tortillachisps
  • Forårsruller med nudelsalat af forårsløg, rød peber, og så kan jeg ikke huske mere...
  • Kylling på spyd med sataysauce og spidskålssalat
  • Æggekage med bacon og tomater og rugbrød
  • Kylling i asparges

Nogle af tingene - fx oksekødet - havde vi i forvejen. Det gælder også nudlerne, forårsrullerne, peanutbutteren til satay-saucen og taco + avocadoer. Så jeg har vel snydt lidt, som de siger.

Idag stod den på fisk på grøntsager - et fad af fintsnittet spidskål, forårsløg og bananskalotteløg, som jeg lagde fisken ovenpå. I denne omgang var det lige hvad Netto havde på tilbud - en omgang rødspættefileter til en flad 20'er:
Så er vi igang - og de flade fisk fik en 25 minutter i ovnen, indtil krydderierne kunne mærkes - og duftes!


Og så var der bare at sige en ting: Velbekomme!
Kommentarer